Projectmedewerker natuurontwikkeling

Heb je passie voor de natuur en houd je ook van scheikunde? Ben je ook nog eens een kei in organiseren en plannen? Lees dan vooral verder!

We zoeken een projectmedewerker voor de uitvoering van projecten op het gebied van natuurontwikkeling op voormalige landbouwgronden. Doorgroei naar projectleider is mogelijk. Ook meer ervaren projectmedewerkers of projectleiders worden uitgenodigd om te solliciteren.

Wie zijn wij?

Onderzoekcentrum B-WARE is een spin-off bedrijf van de Radboud Universiteit Nijmegen (Afdeling Aquatische ecologie en Milieubiologie). Wij doen onderzoek naar biogeochemische en ecologische processen die bepalend zijn voor waterkwaliteit, water- en natuurbeheer en het functioneren van ecosystemen. Wij beschikken over een goed uitgerust veldteam, een laboratorium met geavanceerde analyse-apparatuur en diverse onderzoeksfaciliteiten (klimaatkamers, kasruimte).

B-WARE speelt in op de maatschappelijke behoefte aan nieuwe en toepasbare kennis op het gebied van bodem- en waterkwaliteit in relatie tot natuurontwikkeling en - beheer. We adviseren onder andere provincies, gemeentes, natuurbeschermingsorganisaties, waterschappen en adviesbureaus. Wij hebben momenteel circa 35 medewerkers (veldmedewerkers, laboranten, projectmedewerkers en projectleiders) in dienst. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, gezellige werksfeer en er is ruimte voor eigen initiatieven.

Werkzaamheden

Als projectmedewerker voer je onder begeleiding projecten uit op het vlak van natuurontwikkeling op voormalige landbouwgronden (inrichting vanuit NNN, Natura 2000, voormalige PAS en waterbergingsopgaves) voor een diversiteit aan opdrachtgevers.
In de functie ga je de volgende taken uitvoeren:

  • Offertes opstellen en contact onderhouden met opdrachtgevers;
  • Werkzaamheden afstemmen met onderaannemers en ons laboratorium;
  • Indien nodig voer je ook veldwerkzaamheden uit (bemonstering van bodem en water);
  • Uitwerken van veld-, bodem- en wateranalysedata;
  • Interpreteren van analysedata;
  • Opstellen van rapportages;
  • Mondeling presenteren/toelichten van resultaten.

Vacature details