Contact

Bezoekadres

Onderzoekcentrum B-WARE
Mercator III
Toernooiveld 1 (2e verdieping)
6525 ED Nijmegen

Postadres

Postbus 6558
6503 GB Nijmegen

T 024 - 21 22 200
E info@b-ware.eu

B-WARE op LinkedIn

 

Bereikbaarheid

Onderzoekcentrum B-WARE is gehuisvest op de tweede verdieping van het Mercator III gebouw op het terrein van Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Radboud Universiteit Nijmegen (RU). Voor de ligging van het Mercator III gebouw zie de plattegrond van de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De hoofdingang van het Mercator III gebouw bevindt zich aan het Toernooiveld. Indien u op bezoek komt, kunt u aanbellen bij de hoofdingang om uw aankomst kenbaar te maken.

Openbaar vervoer

Vanaf station Nijmegen Centraal duurt het ongeveer 10 min om met de bus de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen te bereiken. De Heyendaalshuttle vertrekt iedere 5 tot 10 minuten richting de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. Uitstappen aan de Heyendaalseweg (halte Huygensgebouw) ter hoogte van het opvallende groene Huygensgebouw.

Vanaf treinstation Nijmegen Heyendaal ligt de campus (RU) op loopafstand. Viermaal per uur vertrekken er treinen vanaf het Centraal station naar station Heyendaal (stoptreinen richting Boxmeer en Venray).

Auto

Op de plattegrond van de campus staat een een overzichtskaart met de diverse parkeergelegenheden. U kunt het beste de auto parkeren op parkeerterrein P10. Op het hele universiteitsterrein dient voor het parkeren van auto's betaald te worden. Het tarief bedraagt € 2,50 per uur of maximaal € 12,50 per dag. Bij de betaalautomaten op het terrein kunnen de parkeerkaarten worden afgerekend.