Nieuws

Wij zoeken per direct een ervaren projectleider natuurontwikkeling (HBO+/WO) om ons team te versterken. Voor meer informatie over deze funtie zie de vacaturepagina op onze website. Solliciteren op deze vacature is mogelijk tot en met dinsdag 29 september 2020.

Samen met de afdeling Aquatische Ecologie en Milieubiologie van de Radboud Universiteit heeft B-WARE recentelijk onderzoek gedaan naar het belang van bodemtype en nutriëntenbeschikbaarheid voor de ontwikkeling van riet in de Loosdrechtse Plassen. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van Vogelbescherming Nederland. De aanwezigheid van goed stromingsriet is namelijk een belangrijke eis die de grote karekiet stelt aan zijn broedgebied.

Wij zoeken per direct een veldmedewerker (MBO) om ons team te versterken. Voor meer informatie over deze funtie zie de vacaturepagina op onze website. Solliciteren op deze vacature is mogelijk tot en met vrijdag 19 april 2019.

 

Voor versterking van ons laboratorium zijn wij op zoek naar een laborant met een afgeronde MLO-opleiding in de chemisch of biologische richting. Voor meer informatie zie de vacaturepagina op onze website. Solliciteren op deze vacature is mogelijk tot en met vrijdag 18 januari 2019.

In het kader van het 15-jarig bestaan van Onderzoekcentrum B-WARE hebben we afgelopen maart we een prijsvraag uitgeschreven. De prijs bestaat uit een verkennend onderzoek ter waarde van € 5.000,-. Ten eerste willen we alle inzenders hartelijk danken voor de ingestuurde ideeën! We hebben alle inzendingen doorgelezen en uiteindelijk een winnaar gekozen. En de winnaar is….. Help, Botshol stort in!

De prijsvraag

In het kader van het 15-jarig bestaan van Onderzoekcentrum B-WARE schrijven we een prijsvraag uit. De prijs bestaat uit een verkennend onderzoek ter waarde van € 5.000,-.

Wij zoeken op zeer korte termijn een Office Manager / Financieel medewerker met een afgeronde financiele opleiding op MBO+/HBO-niveau. Voor meer informatie zie de vacaturepagina op onze website. Solliciteren op deze vacature is mogelijk tot en met donderdag 8 februari 2018.

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker die ons kan ondersteunen in projecten waarin natuurontwikkeling op voormalige landbouwgronden centraal staat. We zoeken iemand met een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting natuur- en waterbeheer, ecologie of milieukunde en met kennis van bodem- en waterchemie. Voor meer informatie zie de vacaturepagina op onze website. Solliciteren op deze vacature is mogelijk tot en met woensdag 14 februari 2018.

Op 14 december j.l. is onze collega Gijs van Dijk gepromoveerd op onderzoek naar de invloed van nitraatvervuiling van grondwater op het functioneren van veengebieden en naar verbrakking (verhoogde zoutconcentratie) van oppervlaktewater op het functioneren van veengebieden. Zijn proefschrift is online te lezen via deze link.

Pagina's